سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

رصدخانه شهری برای اولین بار در مشهد پایه‌گذاری شد | بخش برنامه‌ریزی و آمار، مغز متفکر شهرداری است

  • کد خبر: ۲۹۵۹۳۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
رصدخانه شهری برای اولین بار در مشهد پایه‌گذاری شد | بخش برنامه‌ریزی و آمار، مغز متفکر شهرداری است
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد به برنامه‌های کاربردی برای اولین بار دست یافت. همچنین در حوزه آمار، داده مالی هوشمندسازی و شهر هوشمند، ظرفیت‌های نرم‌افزاری، ایجاد رصدخانه و کارخانه نوآوری، شهرداری مشهد در کشور پیشرو بوده و خوش درخشیده است.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد در همایش روز آمار و برنامه‌ریزی که امروز (یکم آبان ۱۴۰۳) در کارخانه نوآوری برگزار شد، با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) با این مضمون که «تدبیر و برنامه‌ریزی قبل از هر اقدامی موجب جلوگیری از پشیمانی است»، گفت: اگر بناست اقدامی منجر به موفقیت شود، باید براساس آمار دقیق و صحیح و تصمیم‌گیری درست باشد. در شهرداری مشهد، تمام خدمات ارائه‌شده به زائران و مجاوران براساس برنامه‌های عملیاتی و راهبردی چشم‌انداز بیست‌ساله انجام شده است. این برنامه‌ها در قالب ۹ برنامه و ۴۵ عملیات، ارائه‌ خدمت می‌کنند.

حسامی بیان کرد: اگر امری بر اساس آمار دقیق نباشد، قطعاً به نتیجه مطلوب نمی‌رسد. ۲۰ سال پیش، در شهرداری صحبت از آمار و برنامه‌ریزی می‌شد، جدی نمی‌گرفتند؛ اما وقتی تدوین بودجه عملیاتی و راهبردی شکل گرفت، امروز به عنوان قوه عاقله مجموعه شهرداری، برنامه‌ریز و پیشران و لوکوموتیوی است که تمام برنامه‌ها و اهداف به کمک آن پیش می‌رود.

وی افزود: مشهد به برنامه‌های کاربردی برای اولین بار دست یافت. همچنین در حوزه آمار، داده مالی هوشمندسازی و شهر هوشمند، ظرفیت‌های نرم‌افزاری، ایجاد رصدخانه و کارخانه نوآوری، شهرداری مشهد در کشور پیشرو بوده و خوش درخشیده است.

حوزه برنامه‌ریزی و آمار، مغز متفکر شهرداری است

در این همایش، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در شهر مشهد رخ داد، ایجاد رصدخانه شهری برای پردازش آمار بود که نتایجش علاوه بر شهرداری، در دیگر سازمان‌ها نیز قابلیت اجرا و برنامه‌ریزی دارد.

مهدی ناصحی بیان کرد: اگر در تسریع فرایند‌ها اقدامی انجام نشود، آن بهره‌وری مدنظر حاصل نمی‌شود و هوشمندسازی برای مدیریت شهری یک اولویت مهم است و باید تماس با مردم از طریق هوشمندسازی ایجاد شود تا شفاف‌سازی اتفاق بیفتد.

رصد خانه شهری برای اولین بار در مشهد پایه گذاری شد | حوزه برنامه ریزی و آمار، مغز متفکر شهرداری است
وی افزود: حوزه برنامه‌ریزی و آمار، مغز متفکر شهرداری است. گام اول در همه حوزه‌های شهری، داشتن چشم‌انداز است و باید در این حوزه، از توان و ظرفیت نیرو‌های متخصص استفاده کرد.

شعار این دوره مدیریت شهری «مشهد؛ جهانشهر برکت و کرامت» بود و تأسیس مرکز دیپلماسی شهری در تحقق این شعار نقش مهمی دارد. حضورنیافتن ما در مجامع بین‌المللی به برند مشهد آسیب می‌رساند. باید چنین مرکزی در مشهد ایجاد شود و در دستور کار مدیران قرار بگیرد تا کارشناسان شهری بتوانند با حضور در سایر کشور‌ها از آخرین متد‌های برنامه‌ریزی شهری بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->